Blog

Nieuwe website VPS Leegstandbeheer

VPS Leegstandbeheer is trots om aan te kondigen dat de website volledig is vernieuwd! Deze verandering markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten de beste ervaring te bieden.

Frisse nieuwe uitstraling

Onze nieuwe website heeft een volledig nieuw ontwerp gekregen in een compleet vernieuwde huisstijl, die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook beter aansluit op onze dienstverlening. Met deze warme, zachte & vriendelijke uitstraling hopen wij een positieve indruk te maken.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Een van de belangrijkste verbeteringen is de gebruiksvriendelijkheid van de website. We hebben geluisterd naar feedback van onze klanten en ons gericht op het vereenvoudigen van de navigatie en het toegankelijker maken van informatie. Het menu is daarom ook ingedeeld in 3 onderdelen: Woonruimtes, Werkruimtes & Vastgoedeigenaren. Het vinden van de juiste informatie zal hierdoor sneller en efficiënter gaan.

Nieuwe functionaliteiten

Naast het nieuwe ontwerp en de verbeterde gebruiksvriendelijkheid, zijn er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de website. Zo hebben wij bijvoorbeeld de ‘Zoek op kaart‘ functie toegevoegd, waardoor het voor de woon- en werkruimte zoekenden makkelijker wordt om het beschikbare aanbod te bekijken. Heb je een leuke ruimte gezien, maar twijfel je nog? Dan kan je deze nu eenvoudig opslaan in je favorieten.

Ook hebben wij meer informatie beschikbaar gesteld, zodat het voor de websitebezoeker zo duidelijk mogelijk is wat antikraak of tijdelijke verhuur nou precies is. De FAQ’s zijn toegevoegd en we hebben voor zowel woon- als werkruimtes een landingspagina met meer informatie over de contractvormen.

Voor VPS is maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke pijler. Om die reden hebben wij VPS Makes A Difference een prominente plek op onze website gegeven. Wist je dat je je nu ook kan aanmelden als vrijwilliger via een contactformulier? Wij hopen zo veel mogelijk aanmeldingen te kunnen vergaren, zodat we samen iets terug kunnen doen voor de maatschappij.

Nieuwe URL

Voorheen kon je onze website benaderen via de URL www.vps-nl.com. Vanaf heden kan je dit doen door te navigeren naar www.vpsleegstandbeheer.nl. Deze domeinwijziging sluit beter aan op onze dienstverlening. Ook sluit het goed aan op onze andere website voor camera- en brandbeveiliging: www.vpsbeveiliging.nl.

Samenwerkingspartners